«12»

Felhasználó
6 éve
Milyen zsakbamacsa? What?
Igen, eltűnt a bannerem :/
Fiatalabb vagyok mint barna :P

Felhasználó
6 éve
Elvileg az a neve. Killeket lehet valami húzásra beválltani vagy mifene.......
újra a fedélzeten (?)

Adminisztrátor
6 éve
Lusta vagyok-e megnezni, hogy ez klan-zart topic-e, de mivel az egyik "huzo kozosseg" vagytok, leirom exlusive csak ide:

Megcsinalod a szezon missziot. Bevaltod. Mikor vege a szezonnak, kiosztodnak a jutalmak. Ha volt koztuk zsakbamacska, a profilodon latod. Ki lehet bontani, es cuccos, leginkabb nyersanyag esik belole, amit a gyartosoron bevalthatsz cuccosra (itt nyitod a zsakbamacskat is).

Felhasználó
6 éve
Hűűűha, most mégnagyobb a káosz a fejemben. Nincs ehhez valami link, ahol minden részletre kiterjedően van erről írva ? Tényleg hálás vagyok, hogy leírtad, de több alapfogalommal sem vagyok tisztában. Pl mi értetndő szezon misszió alatt ? Miből áll ? Hol lehet felvenni ? mikor kezdődik, meddig tart ? Mi az a cuccos ? Többféle nyersanyag is van ? ha igen, melyiknek mi a jelentősége, és mitől függ, hogy milyet kapok ? Továbbá mire válthatom be, és abból mi a hasznom ?
újra a fedélzeten (?)

Adminisztrátor
6 éve
Szezon topic a hireknel. Most van 2. szezon, kb januar vegeig. Ezalatt van egy egyedi toplista a szezonban szerzett killekre, illetve vannak missziok amiekt alapertelmezetten "felveszel". Szezon fulon latod (account menupontban almenuben gomb). Ha egy misszio felteteleid teljesited, akkor kipipalja, es ranyomhatsz, hogy misszio teljesitese (miutan kivalasztottad). Ekkor hozzairja a szezon vegi jutalmaidhoz, amit ugyanott latsz. Mikor vege a szezonnak es lezarom, kiosztom a jutalmakat, a profilodbol plusz gyartosorbol "elkoldheted" az osszegyujtott cuccaid.

szezon

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.


Felhasználó
5 éve
Mit szeretnél 2017-ben megvalósítani a Stickben, és az Életben?
Nem olyan hülye Újévi "fogadalom", csak egy reális irány és cél megjelölés. :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fight Club beérjen a millomosok clubjába. 1 000 000 kill !
Nekem összesítettben a TOP10, mp5 TOP3, MPG TOP10.

Garázs külső festése, pincébe rendet rakni, Thassoson családi nyaralás! :D

Még ha 2017-ben nem is jött össze minden, de megint közelebb kerülök kicsit a milliomosok klubjára reális esély van idén ha ez az aktivitás marad, és akkor már csak a garázst kell lefesteni a tavasszal! :D
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif
«12»